Informatie over Walmart

logo Walmart

Walmart.com lijkt veel op je plaatselijke Walmart winkel. We hebben een grote keuze aan kwaliteitsproducten, vriendelijke service en, natuurlijk, Elke Dag Lage Prijzen. Maar we hebben nog een doel: je de beste winkelervaring op het Internet bezorgen.

Walmart.com, opgericht in januari 2000, is een dochteronderneming van Wal-Mart Stores, Inc. Ons hoofdkantoor staat op het schiereiland San Francisco bij Silicon Valley, waar we toegang hebben tot 's werelds diepste pool van leidinggevend en technisch Internet talent.

Maar we zien onszelf in de eerste plaats als een detailhandelaar. Dus onze banden met Bentonville, Ark. - waar Sam Walton de eerste winkel opende die de naam Walton droeg en waar Wal-Mart Stores, Inc. nog steeds gevestigd is - geven ons onze basis.

Diensten geleverd door Walmart

Gemakkelijke toegang bieden tot meer van Walmart blijkt uit de meer dan 1.000.000 producten die online verkrijgbaar zijn en uit de vernieuwende bedrijven die Walmart.com blijft ontwikkelen, zoals Music Downloads en 1-Hour Photos, dat klanten het gemak biedt producten online te bestellen en ze bij een plaatselijke Walmart op te halen.

Kortom, Walmart.com combineert met passie het beste van twee grote werelden - technologie en detailhandel van wereldklasse - om klanten een breed assortiment van hun favoriete producten, Elke Dag Lage Prijzen, gegarandeerde tevredenheid, vriendelijke service, handige openingstijden (24 uur, 7 dagen per week) en een geweldige online winkelervaring te bieden.

Walmart is een officiële winkel die je kunt herkennen aan dit pictogram Officiële winkel. Je ontvangt jouw cd-keys als tekst of afbeelding per e-mail, of per post voor jouw Fysiek box of hardware .

Betaalmethodes
American ExpressPaypalMasterCardVisa

Opmerkingen over Walmart

Als je een probleem hebt met je bestelling, neem dan contact met ons op via het contactformulier
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief