Eneba COM
 
 

Informatie over Yuplay

logo Yuplay

Ontdek YUPLAY - een winkel voor digitale codespellen met meer dan 15 jaar ervaring, die spellen aanbiedt voor elke smaak, prijzen voor elke portemonnee en onmiddellijke levering van de geselecteerde producten.
Hier vind je de beste aanbiedingen op de markt, want voor ons is het heel belangrijk om onze fans en supporters een ongelooflijke waarde te bieden. Een van onze topprioriteiten is altijd klanttevredenheid geweest, dus we bieden een snelle en veilige checkout, een breed scala aan betalingsmogelijkheden, geweldige kortingen en waanzinnige promoties.
Maar neem onze woorden niet voor lief, probeer ons uit en ervaar het zelf!

Diensten geleverd door Yuplay

Distributie van digitale activeringscodes, waarmee moeiteloos spellen kunnen worden gekocht en een eersteklas spelervaring kan worden opgedaan. Alle bestellingen worden onderworpen aan veiligheidscontroles en binnen enkele minuten gedistribueerd.

Yuplay wordt beschouwd als een cd-keys webwinkel die je kunt herkennen aan dit pictogram Cd-keys winkel. Een CD Key store geeft je je aankoop als cd-key in tekst- of beeldformaat via e-mail door. .

Betaalmethodes
American ExpressJCB cardDiners ( Diners club international)IDealMaestroMasterCardVisaGoogle Pay

Opmerkingen over Yuplay

Als je een probleem hebt met je bestelling, neem dan contact met ons op via het contactformulier
Saury_9999
Saury_9999
26 jan. 2024 21:53on dlcompare.com
Have a problem with paying and it's actually coming from my side but the system not response clearly that my transaction was failed, which actually is normal when the error came from 3rd party (payment service). But when I asked for help they replied instantly with a clear information so I can re-do my purchase. They also gave me a 5% discount code!! The delivery is instantly and user friendly, the deals are quite good as well
Ik heb een probleem met betalen en het komt eigenlijk van mijn kant, maar het systeem antwoordt niet duidelijk dat mijn transactie is mislukt, wat eigenlijk normaal is als de fout afkomstig is van een derde partij (betalingsservice). Maar toen ik om hulp vroeg, reageerden ze direct met duidelijke informatie zodat ik mijn aankoop opnieuw kon doen. Ze gaven me ook een 5% kortingscode! De levering is direct en gebruiksvriendelijk, de aanbiedingen zijn ook heel goed.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief