Xbox Game Pass Ultimate

 • PC
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topwinkels

  Xbox Game Pass Ultimate is een lidmaatschapsdienst die je toegang geeft tot een brede selectie videogames op PC en Xbox consoles. Het omvat alle voordelen van de Xbox Game Pass plus extra bonussen, waaronder toegang tot Xbox Live Gold, waarmee je multiplayerfuncties kunt ontgrendelen op veel van je games op Xbox-consoles en waarmee je elke maand een paar games krijgt zonder extra kosten. Je krijgt ook kortingen voor leden bij het kopen van games en toegang tot exclusieve content.  De selectie van beschikbare games omvat titels van Xbox Games Studios op dezelfde dag dat ze uitkomen en omvat alle genres en categorieën. Elke maand worden nieuwe games aan de lijst toegevoegd. Als bonus bevat de service ook toegang tot EA Play, waarmee je kunt genieten van verschillende voordelen die alleen voor leden gelden en een selectie van de beste videogames van de uitgever.  Met Xbox Game Pass Ultimate hoef je geen platform te kiezen om van de voordelen van de dienst te genieten, want het geeft je toegang op pc en Xbox-consoles.

  Lees verder
  5.98

  Beste prijzen voor Xbox Game Pass Ultimate

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

  Download je spel in de Windows 10/Microsoft-winkel

  Opmerkingen over Xbox Game Pass Ultimate

  Kitten Chucklenugget
  Kitten Chucklenugget
  19 mrt 2024 03:34on dlcompare.com
  the gamers monthly utility bill. if you wanna play brand new games for cheap if they're in game pass, this is a must have
  de maandelijkse energierekening voor gamers. als je gloednieuwe games goedkoop wilt spelen als ze een game pass hebben, is dit een must have.

  Je kunt ook houden van

  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief