Instant Gaming EU
 
 

Stardrive 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    StarDrive 2 is een 4X strategie spel ontwikkeld en gepubliceerd door Zero Sum Games. Het spel werd uitgebracht in 2015 voor Microsoft Windows en speelt zich af in een uitgestrekt en dynamisch universum gevuld met diverse buitenaardse rassen, unieke planeten, en diepe ruimteverkenning.



    In StarDrive 2, spelers nemen de rol van een ruimtevarend rijk, werken om hun bereik uit te breiden door middel van diplomatie, handel, en militaire verovering. Het spel biedt een verscheidenheid aan aanpassingsopties voor spelers om het uiterlijk van hun rijk aan te passen, waaronder aangepaste schepen en diplomatieke relaties met buitenaardse rassen.



    De gameplay in StarDrive 2 is gecentreerd rond de vier X'en: Explore, Expand, Exploit en Exterminate. Spelers moeten grondstoffen verzamelen, structuren bouwen en technologie onderzoeken om hun rijk te verbeteren en nieuwe gebieden op te eisen. Daarnaast bevat het spel real-time tactische gevechten, waardoor spelers de controle over hun schepen kunnen nemen tijdens gevechten tegen de vijand.



    De graphics in StarDrive 2 zijn verbluffend, met prachtige en gedetailleerde omgevingen, karaktermodellen en schepen. Het geluidsontwerp is ook opmerkelijk, met een meeslepende soundtrack en geluidseffecten die het universum van het spel tot leven brengen.



    Een van de unieke features van StarDrive 2 is de starship designer, waarmee spelers zelf schepen kunnen maken die passen bij de behoeften van hun rijk. Het spel bevat ook een rijk en dynamisch sterrenstelsel, met onvoorspelbare gebeurtenissen en willekeurige ontmoetingen om spelers scherp te houden.



    Het spel bevat een single-player campagne modus, met een verscheidenheid aan verhaalgedreven missies die zich afspelen in het universum van het spel. Daarnaast bevat StarDrive 2 een multiplayermodus, waarin spelers in teamverband of tegen elkaar kunnen strijden in verschillende spelmodi.



    Over het geheel genomen is StarDrive 2 een boeiend en uitdagend 4X-strategiespel dat spelers een enorm en dynamisch universum biedt om te verkennen en te veroveren. De prachtige graphics, meeslepende soundtrack en unieke gameplaymechanismen maken het een must voor fans van het genre.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Stardrive 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Stardrive 2

    • Technische informatie

    • Officiële website : Stardrive 2
    • Categorieën : Strategie
    • Uitgever : Iceberg Interactive
    • Ontwikkelaar : Zero Sum Games
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 9 april 2015
    • Systeemvereisten
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 12
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief