Instant Gaming EU
 
 

Mirror's Edge Catalyst

 • PC
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topwinkels

  De City of Glass ligt weer aan je voeten. Vanaf de top van de wolkenkrabbers zie je dit universum van beton, staal en glas dat het leven van de meerderheid van de mensen vorm geeft. Een wereld geregeerd door een conglomeraat van corporaties. Zij zijn de nieuwe goden in een maatschappij waar de rechten en vrijheden van de individuen bijna onbestaande zijn. Bijna iedereen heeft zijn privileges afgestaan voor het algemeen belang. Zij zijn vrijwillige slachtoffers van de tirannie van een door henzelf gecreëerde maatschappij, waar elke poging tot vrije gedachte snel wordt uitgewist door de krachten van de orde. Deze kunstmatige zwerm is uw thuis. Maar er zijn altijd uitzonderingen op de regel, en in dit geval bent u er een van. Je naam is Faith Connors. Je bent een loper. Een voormalige inbreker, koerier en bedrijfsspion die zich in alle vrijheid over de daken van wolkenkrabbers beweegt. Door je keuzes ben je betrokken geraakt bij het conflict tussen de corporaties en degenen die zich verzetten tegen de gevestigde orde. De grootste exponent van die orde is Gabriel Kruger, een veiligheidschef die zijn lichaam en ziel aan zijn werk heeft gewijd. Hij zou alles doen om de huidige status te behouden. Maar jij gaat het hem niet gemakkelijk maken. Je lichaam en vaardigheden stellen je in staat om bijna ongelooflijke parkour bewegingen te maken. Je kan springen, rennen of klimmen tot bijna overal. Dat zijn vloeiende bewegingen, met een momentum dat je kunt gebruiken als basis voor een gevechtsstijl die je af en toe goed zult gebruiken als je niet gedood wilt worden. Jouw gevecht zal een katalysator zijn voor de verandering die deze maatschappij zo hard nodig heeft.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Mirror's Edge Catalyst

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

  Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  (*) We hebben dit product gevonden bij 14 handelaren, de laagste prijs is 2.17€ bij Kinguin en onze gebruikers hebben 3 opmerkinge(n) achtergelaten

  Opmerkingen over Mirror's Edge Catalyst

  BaihuClaw
  BaihuClaw
  28 jan 2022 08:33on dlcompare.com
  The sound effects are nice. If you don't know English, some tasks are difficult to do and you get bored in a short time because the tasks are similar to each other.
  De geluidseffecten zijn leuk. Als je geen Engels kent, zijn sommige opdrachten moeilijk uit te voeren en raak je in korte tijd verveeld omdat de opdrachten op elkaar lijken.
  WEASELBEE
  WEASELBEE
  21 dec 2021 10:37on dlcompare.de
  Best parkour game on the market since release! Good for speedrunning as well. Getting better and better at certain runs is really addicting.
  Beste parkourspel op de markt sinds de release! Ook goed voor speedrunning. Beter en beter worden in bepaalde ritten is echt verslavend.
  Poky40
  Poky40
  24 apr 2016 22:03on dlcompare.fr
  Super jeu, j'ai jouer a la beta et je le recommande, super graphisme, gameplay améliorer et open world. Vivement le 9 Juin.
  Geweldig spel, ik heb de beta gespeeld en ik raad het aan, geweldige graphics, verbeterde gameplay en open wereld. Ik kan niet wachten tot 9 juni.

  Je kunt ook houden van

  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief