For Honor

 • PC
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topwinkels

  Betreed een middeleeuws land dat wordt belegerd door een eeuwigdurende oorlog in For Honor, de hack-and-slash online game van Ubisoft. Na een grote cataclysmische gebeurtenis vele jaren geleden, werd de mensheid bijna volledig weggevaagd. De overgeblevenen stonden in deze sombere wereld op en vormden de Knights, Samurai, en Vikings. De drie facties zijn verwikkeld in een constante oorlog die tot op de dag van vandaag voortduurt. De wereld van For Honor is uitgerust met een single player of twee player co-op Campaign Mode. In de verhaalstand, die uniek is voor elke factie, kruipen spelers in de huid van geharde krijgers die de oorlogsbalans in het voordeel van hun factie willen laten doorslaan. Ze worden belast met missies, zoals het bestormen van enorme forten en het vermoorden van belangrijke doelwitten. Ondertussen ontwikkelen de cultuur en geschiedenis van de door hen gekozen factie zich om hen heen. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft For Honor ook drie verschillende multiplayer-spelstijlen. In Dominion strijden spelers in teams van vier tegen elkaar om belangrijke strategische punten te controleren. Zodra deze punten lang genoeg door één team zijn veroverd en vastgehouden, breekt het moreel van het andere team. Dit betekent dat ze niet meer kunnen herrijzen, tenzij ze een aantal tegenstanders kunnen doden en een van de strategische punten terug kunnen veroveren. Het spel eindigt als één team volledig is vernietigd. Spelers kunnen ook hun vaardigheden aanscherpen in intense, één-op-één duels. Ga de strijd aan met één tegenstander met niets anders dan je vaardigheden en je verstand in een best of five competitie. Of neem het samen met een partner op in een Brawl, waarin teams van twee het tegen elkaar opnemen in een deathmatch vol valstrikken en richels om vanaf te vallen. Met zijn unieke Art of Battle system biedt For Honor een unieke en realistische arena voor middeleeuwse gevechten. Het spel bevat meerdere modi en verschillende kaarten, en zal spelers zeker vele uren van boeiende gevechten bezorgen.

  Lees verder

  Beste prijzen voor For Honor

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Activeer je code op Ubisoft Connect.

  Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Opmerkingen over For Honor

  Dragos
  Dragos
  27 jun. 2017 18:56on dlcompare.com
  pretty awesome... XDXDXD
  behoorlijk geweldig... XDXDXD
  martin garenne
  martin garenne
  2 feb. 2017 16:20on dlcompare.fr
  un jeux que j ai beaucoup aimé en beta fermé et j attend impatien la beta ouverte :)
  een spel dat ik erg leuk vond in gesloten beta en ik wacht op de open beta :)
  gvaudan
  gvaudan
  25 jan. 2017 23:47on dlcompare.fr
  Le dernier hit badasse et brute de force de Ubisoft ! 3 factions, 3 puissances, et ce n'est pas un vain mot. Ça va cogner.
  De nieuwste brute krachthit van Ubisoft! 3 facties, 3 machten, en dat is geen loze kreet. Het gaat gebeuren.
  martyn77
  martyn77
  22 jan. 2017 20:45on dlcompare.fr
  un jeux que j attend vivement car je l ai testé a la pgw et j ai participé a tout les test technique du jeux je trouve qu il a du potentiel
  een spel waar ik naar uitkijk omdat ik het getest heb bij de pgw en ik heb deelgenomen aan alle technische tests van het spel ik denk dat het potentieel heeft
  Mamoru
  Mamoru
  5 jan. 2017 12:25on dlcompare.fr
  FOR HONOR ! Tout est dans le titre, honneur et conquêtes m'attendent, et vais tout gagner pour ma patrie ! Bon, assi pour le fun, tout ça tout ça... Mais on veut des combats, on veut du sang, on veut du beau jeu !!
  VOOR EER! Het is allemaal in de titel, eer en veroveringen wachten op mij, en ik zal het allemaal winnen voor mijn land! Nou, assi voor de lol, dat allemaal... Maar we willen gevechten, we willen bloed, we willen een goed spel!
  Simon
  Simon
  4 jan. 2017 19:59on dlcompare.fr
  J'aimerai gagner ce jeu pour pouvoir profiter pleinement de ma nouvelle GtX 1080, et voir ce que vaudra ce jeux au dans sa version final. Thx Dlcompare !
  Ik zou dit spel graag willen winnen om te kunnen genieten van mijn nieuwe GtX 1080, en te zien wat dit spel waard zal zijn in zijn uiteindelijke versie. Thx Dlcompare !
  Adrien
  Adrien
  2 jan. 2017 20:17on dlcompare.fr
  Je souhaiterai gagner ce jeu pour le concours pour faire combats en 4vs4 avec ma squad 1 an qu'on l'attends celui là ! :D DEUS VULT ! ( Knight Oblige !)
  Ik zou dit spel willen winnen voor de wedstrijd om in 4vs4 te vechten met mijn ploeg 1 jaar wachten we op deze ! :D DEUS VULT ! ( Ridder Oblige !)
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief