Instant Gaming EU
 
 

Battlefleet Gothic: Armada

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Battlefleet Gothic: Armada is een sciencefiction, real-time strategy (RTS) videogame ontwikkeld door Tindalos Interactive en uitgegeven door Focus Entertainment. Het spel is een digitale aanpassing van het populaire tabletop-spel ontwikkeld door Games Workshop, met intense ruimtegevechten tussen de vier facties van het Warhammer 40.000-universum - de Chaos, Imperium, Eldar en Orks. Met zijn prachtige beelden, meeslepende gameplay en zeer strategische gevechtsmechanismen biedt Battlefleet Gothic: Armada een unieke en spannende ervaring voor gamers en fans.



    Battlefleet Gothic: Armada speelt zich af in de Gotische sector van het melkwegstelsel, waar de facties vechten om de controle over waardevolle grondstoffen en strategische posities. Spelers moeten een factie kiezen en hun vloot van krachtige oorlogsschepen de strijd in leiden, gebruikmakend van de unieke sterke en zwakke punten van elk schip om de overwinning te behalen. Het spel biedt een diepgaand en complex gevechtssysteem, waarbij spelers de bewegingen, wapens en verdediging van hun schepen moeten beheren terwijl ze zich moeten aanpassen aan de veranderende omstandigheden van de strijd. Met meer dan 50 verschillende scheepsklassen om uit te kiezen, elk met unieke vaardigheden en upgrades, moeten spelers hun vlootsamenstelling en strategie zorgvuldig plannen om hun tegenstanders te slim af te zijn.



    Naast de spannende single-player campagne, met een boeiende verhaallijn en uitdagende missies, biedt Battlefleet Gothic: Armada ook uitgebreide multiplayer opties. Spelers kunnen het opnemen tegen andere spelers van over de hele wereld, waarbij ze verschillende tactieken en strategieën kunnen gebruiken om als winnaar uit de bus te komen. Het spel heeft meerdere speltypen, waaronder aangepaste wedstrijden, wedstrijden op ranglijst en maandelijkse toernooien, en biedt eindeloze uren van competitieve gameplay. Met zijn zeer gedetailleerde graphics, meeslepende geluidsontwerp en intuïtieve gebruikersinterface is Battlefleet Gothic: Armada een must voor iedereen die van sciencefiction, strategiespellen of het Warhammer 40.000-universum houdt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Battlefleet Gothic Armada

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Battlefleet Gothic: Armada

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief