Eneba COM
 
 

Rogue Stormers

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Rogue Stormers is een intense roguelike twin-stick shooter die spelers in een eindeloze kerker vol vijanden en obstakels plaatst. In een fantasiewereld moeten spelers in de huid kruipen van een van de drie helden en zich een weg banen door hordes wezens terwijl ze het mysterie van de mysterieuze Dark Citadels ontrafelen.



    De gameplay is gericht op snelle gevechten en verkenning, zodat spelers hun vaardigheden en uitrusting kunnen gebruiken om vijanden uit te schakelen of door verraderlijke omgevingen te navigeren. Bovendien zijn er tal van voorwerpen en upgrades die je kunt gebruiken om je overlevingskansen te vergroten. Spelers hebben toegang tot een enorme selectie wapens en gereedschappen die tactisch kunnen worden ingezet tegen vijanden of gebruikt kunnen worden om verborgen geheimen te vinden!



    Grafisch gezien ziet Rogue Stormers er prachtig uit - met levendige cartooneske visuals terwijl de karaktermodellen meesterlijk geanimeerd zijn - waardoor elke held een aparte persoonlijkheid heeft! De soundtrack van het spel is al even boeiend - met een mix van adrenaline-pompende deuntjes die perfect passen bij de energieke sfeer!



    Al met al is Rogue Stormers een actievolle ervaring die je tot het einde toe in de ban houdt. Met zijn intense gevechtsscènes, diverse wapens en levendige beelden - het zal zeker urenlang vermaak bieden, zowel op als naast het slagveld!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rogue Stormers

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Rogue Stormers

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief