Instant Gaming EU
 
 

The Talos Principle

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Talos Principle is een boeiend puzzelspel in een mysterieuze wereld vol oude ruïnes, moderne technologie en complexe bouwwerken. Los breinbrekende puzzels op door de kracht van natuurkunde, technologie en manipulatie te combineren om verder te komen in deze boeiende omgeving.



    Spelers onderzoeken een vreemde kunstmatige wereld die wordt bewoond door geavanceerde robotwezens terwijl ze hun eigen verhaal samenstellen aan de hand van aanwijzingen die zijn achtergelaten door een verloren beschaving. Als onderdeel van je reis door deze wereld kom je meer dan 120 meeslepende 3D-puzzels tegen, waaronder schakelmechanismen, logische poorten en diverse andere onderdelen die moeten worden gemanipuleerd om verder te komen.



    Ervaar een diepgaand en betekenisvol verhaal terwijl je geheimen ontdekt terwijl je prachtige omgevingen verkent en de waarheid achter het mysterieuze Talos Principe ontdekt. Met uitdagende gameplay en verleidelijke beelden, The Talos Principle is er zeker van dat spelers op het puntje van hun stoel zitten tot het spannende einde!

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Talos Principle

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over The Talos Principle

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief