Instant Gaming EU
 
 

Grow Up

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Grow Up is een 3D-platformspel uitgegeven en ontwikkeld door Ubisoft waarin spelers de robotfiguur, B.U.D (Botanical Utility Droid), besturen en hem begeleiden terwijl hij probeert de verstrooide onderdelen van zijn ruimteschip te herstellen om terug te keren naar zijn thuisplaneet.



    Het spel speelt zich af op een prachtige, weelderige buitenaardse planeet vol kleuren en natuurlijke vormen. Spelers navigeren door deze levendige wereld om magische "buitenaardse kristallen" te verzamelen die de vaardigheden van B.U.D. versterken en nieuwe functies ontgrendelen. B.U.D. moet zijn vaardigheden gebruiken om te klimmen, glijden, stuiteren en rollen door een gigantische open wereld, gevuld met bergen, grotten, bossen en prachtige landschappen.



    Grow Up biedt een betoverende ervaring met zijn rustgevende audio en meeslepende visuals die door het hele spel lopen. Zonder tijdslimieten of beperkingen kunnen spelers deze enorme wereld in hun eigen tempo verkennen, genieten van zijmissies en onderweg onontdekte geheimen vinden. Het spel staat garant voor urenlang plezier en avontuur, omdat spelers nieuwe manieren vinden om de wereld met B.U.D. te doorkruisen, vooral door zijn speciale vaardigheden te gebruiken om door verschillende obstakels heen te klimmen en te springen. Grow Up is een boeiend, charmant en kleurrijk spel dat een onvergetelijke spelervaring oplevert!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Grow Up

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Grow Up

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief