Instant Gaming EU
 
 

A Hat in Time

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    A Hat in Time is een 3D platforming adventure game ontwikkeld door Gears for Breakfast. Spelers nemen de rol aan van Hat Kid, een tijdreizende ruimtewachter die een verscheidenheid aan vreemde en kleurrijke werelden moet verkennen in haar missie om waardevolle verspreide Tijdstukken te verzamelen.



    Het spel heeft een levendige en grillige kunststijl, met omgevingen variërend van buitenaardse planeten tot oude ruïnes, waarbij elk level gevuld is met een verscheidenheid aan uitdagingen, puzzels en vijanden om te verslaan.



    Spelers kunnen rennen, springen, klimmen en vliegen door de levels met de magische knoppen van Hat Kid om toegang te krijgen tot speciale vaardigheden zoals Double Jump en Levitatie. Naarmate je reis vordert, speel je nieuwe hoeden vrij die nieuwe krachten verlenen, zoals onzichtbaarheid of een grotere spronghoogte. Je kunt ook de outfits van je personage aanpassen en badges uitrusten die je speciale bonussen geven als je ze tegelijk uitrust.



    A Hat in Time De game bevat ook coöperatieve multiplayer waarin maximaal vier spelers hun krachten kunnen bundelen om Hat Kid te helpen bij haar zoektocht - zo kunnen vrienden samenwerken om puzzels op te lossen of vijanden te bestrijden terwijl ze strijden voor hoge scores. Met zijn charmante visuals en boeiende gameplay is A Hat in Time zeker goed voor urenlang boeiend en nostalgisch plezier!

    Lees verder

    Beste prijzen voor A Hat in Time

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over A Hat in Time

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief