Eneba COM
 
 

DUCATI - 90th Anniversary

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    DUCATI - 90th Anniversary is een geweldig spel voor gamers van alle leeftijden dat de 90e verjaardag van DUCATI viert. Dit spannende spel laat je de spanning en sensatie ervaren van het racen op een Ducati motorfiets met realistische graphics, physics en besturing. Je kunt je motor aanpassen, onderdelen upgraden, kiezen uit meerdere circuits en online racen tegen AI of andere spelers in competitieve races.



    De belangrijkste gameplay bestaat uit het racen in scherpe bochten, terwijl je op rechte stukken snelheid behoudt door op het juiste moment te schakelen. Het spel bevat ook een breed scala aan uitdagingen zoals tijdritten en stuntuitdagingen die nog meer diepte toevoegen aan de algehele ervaring. Naarmate je verder komt op elk circuit zijn er onderweg controlepunten waar je upgrades voor je motor kunt kopen, zoals banden, ophangingscomponenten, remmen, etc., zodat je jezelf een voorsprong kunt geven op je tegenstanders.



    Over het geheel genomen biedt DUCATI - 90th Anniversary een meeslepende spelervaring met prachtige beelden en intense actie die elke gamer doet terugkomen voor meer. Of je nu deelneemt aan spannende races of uitdagende stunts uitvoert, deze game zorgt zeker voor urenlang vermaak.

    Lees verder

    Beste prijzen voor DUCATI 90th Anniversary

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over DUCATI - 90th Anniversary

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief