Instant Gaming EU
 
 

Kingdom: New Lands

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Kingdom: New Lands is een strategie simulatie spel ontwikkeld door Noio en uitgegeven door Raw Fury in 2016. Het spel is een standalone uitbreiding op Kingdom, uitgebracht in 2015, en plaatst spelers in de rol van een monarch die moet bouwen en beheren van een koninkrijk, beschermen tegen vijanden, en uiteindelijk uit te breiden hun grondgebied.



    De gameplay van Kingdom: New Lands richt zich op verkenning, beheer en overlevingsmechanismen. Spelers beginnen met een klein koninkrijk, een paard en wat munten. Spelers moeten hun middelen beheren, gebouwen bouwen en upgraden, en onderdanen werven om zich bij hun koninkrijk aan te sluiten. Dit alles terwijl ze moeten vechten tegen golven van vijanden die het koninkrijk proberen te vernietigen.



    De graphics van het spel zijn minimalistisch en prachtig weergegeven, met een levendige en kleurrijke 2D pixel-art wereld die dynamisch verandert op basis van de tijd van de dag en de weersomstandigheden. Het geluidsontwerp van het spel is ook opmerkelijk, met een ontspannende en sfeervolle soundtrack en geluidseffecten die de spelervaring versterken.



    Een van de unieke kenmerken van Kingdom: New Lands is de nadruk op verkenning en ontdekking door de speler. Spelers moeten zich buiten hun koninkrijk wagen om nieuwe landen en grondstoffen te ontdekken, eenheden te rekruteren en uiteindelijk hun gebied uit te breiden.



    Het spel heeft ook een permadeath mechanisme, waarbij spelers slechts één kans hebben om het spel te voltooien. Als de monarch van de speler sterft of hun koninkrijk wordt vernietigd, moeten spelers weer van voren af aan beginnen.



    Al met al is Kingdom: New Lands een uitdagend en verslavend strategiesimulatiespel dat spelers een unieke en boeiende ervaring biedt. De innovatieve spelmechanismen, prachtige graphics en sfeervolle soundtrack maken het een must voor fans van strategie en simulatie.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Kingdom New Lands

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Kingdom: New Lands

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief