Instant Gaming EU
 
 

Rad Rodgers: World One

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Rad Rodgers: World One is een spannend side-scrolling avontuur vol met uitdagend platformwerk en hartverscheurende actie! Ga op een wilde rit met Rad en zijn nieuwe vriend Dusty, terwijl ze zich een weg banen door unieke levels vol verraderlijke vijanden en spannende missies.



    De gameplay bestaat uit snel platformspringen en intense schietpartijen. Spelers moeten ook hun wapens aanpassen met krachtige upgrades voor een gedurfde ervaring.



    Visueel ziet Rad Rodgers: World One er prachtig uit, met levendige beelden en vloeiende animaties die de cartoonachtige wereld tot leven brengen. De audio van het spel draagt bij aan de sfeer met rockmuziek en realistische geluidseffecten voor een spannende reis!



    Daarnaast zijn er verschillende voertuigen die spelers helpen om snel door obstakels heen te knallen. Dit vereist snelle reflexen om lastige situaties te overleven en veilig het einde te bereiken!



    Al met al zal Rad Rodgers: World One zeker in de smaak vallen bij elke fan van klassieke side scrollers. Met zijn spannende levels en boeiende graphics - het is zeker om uren vermaak voor gamers jong en oud!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rad Rodgers World One

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Rad Rodgers: World One

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief