Instant Gaming EU
 
 

Prey (Bethesda)

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Prey is terug, maar niet zoals je het je herinnert. Nee, van Bethesda en Arkane Studios komt een nieuwe kijk op de door fans geliefde franchise, eentje die sci-fi, first-person shooters en horror naar spannende nieuwe niveaus tilt. Dit alles speelt zich af in de uitgestrektheid van de ruimte, net over de Aarde. Want in deze alternatieve kijk op de geschiedenis overleefde president John F. Kennedy zijn moordaanslag, en daardoor steeg de ruimtewedloop naar nieuwe hoogten. Maar dit bracht niet alleen glorie, maar ook een invasie. Een buitenaardse dreiging daalde neer op de Aarde, maar verenigd tegen hen, zijn ze één. Maar daar konden ze het niet bij laten. Op een speciale basis boven de Aarde, Talos 1 genaamd, wordt geëxperimenteerd met de gevangenen van die oorlog om de mensheid via gaven te "verbeteren". Maar nu zijn ze ontsnapt, en ze nemen wraak. Wat erger is, jij bent nieuw op het station, en je realiseert je dat er iets met je gebeurt. Iets...onverwachts. Nu moet je in opstand komen tegen degenen die de rest van de bemanning proberen te vermoorden, terwijl je je nieuwe krachten moet aanwenden om de waarheid achter het station te achterhalen en erachter te komen wat er echt aan de hand is. Prey geeft je de macht om het spel op jouw manier te spelen, letterlijk. Gebruik de krachten die je wilt, streef ernaar nieuwe te krijgen, en schakel dan je vijanden uit die je in de weg durven te staan. Mix en match, test wat dingen uit, en zoek de perfecte combinatie voor vernietiging. Jij bent Morgan Yu, je wereld staat op zijn kop, en dit, is Prey.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Prey (Bethesda)

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Prey (Bethesda)

    Spaddassin
    Spaddassin
    6 dec. 2018 18:57on dlcompare.fr
    Good for me, i've got the licence in seconds to a minute. But i'm beguinning at 0.93 click on the link to a 1.09 and finish paying at 1.5€ with the paypal one click. Not a big sum, but be aware :)
    Goed voor mij, ik heb de vergunning in seconden tot een minuut. Maar ik begin bij 0,93 klik op de link naar een 1,09 en eindig met betalen bij 1,5€ met de paypal één klik. Geen groot bedrag, maar let op :)
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief