Instant Gaming EU
 
 

Shiness: The Lightning Kingdom

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Shiness: The Lightning Kingdom is een actie role-playing game ontwikkeld door indie studio Enigami. Spelers nemen de reis van Chado en zijn metgezellen op zich terwijl ze door de verwoeste wereld van Mahera reizen om deze van de ondergang te redden.



    Shiness: The Lightning Kingdom Het spel bevat een unieke kunststijl, prachtige 3D-graphics en een meeslepende soundtrack die samen zorgen voor een boeiende ervaring voor gamers. In een levendige fantasiewereld vol geheimen en gevaren geeft Shiness: The Lightning Kingdom je de controle over je lot met zijn snelle gevechtssysteem waar elke beslissing gevolgen heeft. Naast de diepgaande gevechtsmechanismen moeten spelers ook magische wezens verzamelen, bekend als Shi, die kunnen worden gebruikt om krachtige vijanden of puzzels tijdens hun reis te overwinnen. Spelers verkennen omgevingen vol gedenkwaardige personages en uitdagende missies, terwijl ze nieuwe vaardigheden, spreuken, wapens en pantsers krijgen waarmee ze hun speelstijl kunnen aanpassen naarmate ze verder komen in het aangrijpende verhaal. Daarnaast hebben spelers toegang tot een scala aan post-game content zoals nevenactiviteiten en optionele kerkers voor degenen die nog meer willen halen uit deze uitgebreide RPG-ervaring.



    Shiness: The Lightning Kingdom biedt een hoge herspeelwaarde dankzij de vele geheimen die bij elk spel vrij te spelen zijn; zo kunnen spelers verborgen vaardigheden ontdekken en de waarheid achter Mahera's mysterieuze verleden achterhalen. Shiness: The Lightning Kingdom nodigt gamers van alle niveaus uit voor een wereld vol spannende actie-RPG-ervaringen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Shiness The Lightning Kingdom

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Shiness: The Lightning Kingdom

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief