Instant Gaming EU
 
 

Witch It

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Witch It is een verstoppertje simulatiespel ontwikkeld door Barrel Roll Games. In dit spannende spel nemen spelers de rol aan van ofwel heksen ofwel jagers en proberen ze elkaar te vinden in verschillende kaarten. Heksen gebruiken magische spreuken en voorwerpen om zich te vermommen als alledaagse voorwerpen, terwijl Jagers vertrouwen op hun verstand en gadgets om hen op te sporen.



    Het doel van het spel is dat de heksen zich met succes verbergen terwijl de jagers hen proberen te ontdekken met behulp van verschillende hulpmiddelen zoals lokmiddelen, vallen en rookbommen. Beide partijen kunnen ook power-ups verzamelen die hen helpen in de strijd, variërend van snellere snelheid tot onzichtbaarheid. Witch It biedt ook een uitgebreide set aanpassingsopties waarmee spelers hun personages kunnen ontwerpen zoals zij dat willen.



    Witch It heeft een scala aan diverse kaarten, waaronder landelijke steden, donkere bossen en zelfs spookachtige kerkhoven - elk met zijn eigen sfeer en geheimen die wachten op spelers om te ontdekken! Bovendien zijn er 4 verschillende spelmodi die urenlang vermaak bieden voor alle soorten gamers!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Witch It

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Witch It

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief