Instant Gaming EU
 
 

Holdfast: Nations At War

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Holdfast: Nations At War is een meeslepende multiplayer first en third-person shooter game die spelers meeneemt op een spannende reis terug in de tijd, naar het grote Napoleontische tijdperk en de Eerste Wereldoorlog. Dit spel, ontwikkeld door Anvil Game Studios, biedt een unieke spelerservaring waarbij op meerdere fronten wordt gevochten. Met meer dan 150 spelers per server biedt het spel een grootschalig slagveld waar spelers hun strijdvaardigheid kunnen ontketenen en hun zetten kunnen strategiseren om vijandelijke gebieden te veroveren.



    Holdfast: Nations At War beschikt over een enorme kaart die een echte gevechtssetting uit de Napoleontische periode en WO1 nabootst. De speler kan kiezen uit verschillende speelbare klassen en zijn strategie aanpassen om naar de overwinning te marcheren. Elke klasse heeft een unieke eigenschap die kan worden gebruikt om het tij van de strijd te keren. Van de snelle verkenner, de veelzijdige schutter, de vaardige cavalerist tot de dodelijke artillerie, elke klasse speelt zijn eigen rol. Dit draagt bij aan de opwinding, omdat spelers een breed scala aan opties krijgen om uit te proberen en te vinden wat het beste bij hen past. Holdfast: Nations At War is een spel dat spelers een realistische oorlogservaring biedt. Het spel bevat gevechten met wapens en tactieken die tijdens de Napoleontische tijd en de Eerste Wereldoorlog werden gebruikt. Spelers ervaren de echte sensatie van het gebruik van wapens zoals musketten, bajonetten, sabels en kanonnen, net als vroeger. Het spel biedt ook een multiplayermodus waarin spelers hun krachten kunnen bundelen met hun vrienden en het kunnen opnemen tegen tegengestelde teams in massale gevechten. In de multiplayer modus van het spel kunnen tot 150 spelers per server samenwerken en strijden om de overwinning.



    Kortom, Holdfast: Nations At War is een meeslepend oorlogsspel dat spelers de kans geeft de grote veldslagen uit het Napoleontische tijdperk en de Eerste Wereldoorlog in een levensechte omgeving te ervaren. De aanpasbare klassen van het spel, realistische gevechtsfuncties en de multiplayermodus bieden spelers een spannende en realistische ervaring. Het spel biedt spelers de mogelijkheid samen te werken om vijandelijke gebieden te veroveren en een overwinning voor hun respectievelijke teams te behalen. Dankzij de enorme servers hebben spelers de kans om grootschalige gevechten te ervaren die hen urenlang bezig zullen houden. Als u een fan bent van historische oorlogsspellen, dan is Holdfast: Nations At War een must-try voor u.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Holdfast Nations At War

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Holdfast: Nations At War

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief