Instant Gaming EU
 
 

Metal Gear Survive

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ontdek of herontdek Metal Gear op een geheel nieuwe manier met Metal Gear Survive.



    De actie speelt zich af vlak na de gebeurtenissen op Metal Gear Solid V: Ground Zeroes en ruim voor Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Nadat de XOF de Moederbasis heeft aangevallen, en terwijl Big Boss wegvliegt in een helikopter, vormt zich een wormgat boven de verwoeste basis. Een van de soldaten van Big Boss wordt met zijn arm in dit parallelle universum gezogen, maar hij slaagt er toch in te ontsnappen. Het is deze soldaat die je zult spelen in Metal Gear Survive.



    Zes maanden na het incident word je wakker in de basis van een geheime organisatie: de afdeling Wardenclyffe. Je ontmoet een van de leden, een zekere Good Luck, die je vertelt dat je arm is geïnfecteerd nadat je het wormgat bent overgestoken en dat hij op je rekent om terug te keren en een geneesmiddel voor deze infectie te vinden. Je wordt dan ondergedompeld in een nachtmerrieachtig parallel universum, bevolkt door afschuwelijke wezens die niemand anders zijn dan degenen die zes maanden eerder in het wormgat zijn gezogen en het slachtoffer zijn geworden van de infectie.



    In de single-player campagne ( Metal Gear Survive ) word je regelmatig uitgenodigd om je in deze nachtmerrieachtige wereld te wagen en missies te voltooien. Maar deze parallelle wereld is zeer vijandig, en naast de wezens die er leven, zul je ook op je zuurstofgehalte moeten letten. In sommige gebieden is de lucht namelijk giftig, en je actiegebied zal zich geleidelijk uitbreiden naarmate je vordert in het spel.



    Een van de grote nieuwigheden van Metal Gear Survive is het overlevingsaspect. Je zult je eigen basis moeten maken van de voorwerpen en de omgeving. Je personage kan met bijna alles om je heen communiceren, waardoor je een verscheidenheid aan middelen kunt verzamelen die je later kunt gebruiken om veel items te maken, zoals munitie. Je zult ook uitrusting en wapens vinden, die je moet verzorgen omdat ze slijten en dus een beperkte levensduur hebben. Bovendien doe je tijdens je missies ervaring op om je vaardigheden te verbeteren en een hoger level te halen.



    Metal Gear Survive bevat ook een coöperatief multiplayerspeltype voor 4 spelers. Jij en je teamgenoten zullen opeenvolgende golven van aanvallers moeten overleven. Om dit te doen, moet je je krachten bundelen en je basis versterken, door barricades te bouwen of munitie te produceren. Je kunt ook zijmissies voltooien tussen twee golven om bonussen te verdienen. Geen competitie hier, want aan het einde van het spel kan elke speler de ervaring en de middelen behouden die hij tijdens de spelsessie heeft verworven, en deze later gebruiken in de single-player modus.

    Er wordt ook een infiltratiemodus voor twee spelers voorgesteld.



    Hoewel de gameplay aspecten behoudt die specifiek zijn voor de serie, biedt Metal Gear Survive, met zijn elementen van overleven en RPG, een ongekende spelervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Metal Gear Survive

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Metal Gear Survive

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief