Instant Gaming EU
 
 

Sine Mora EX

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Sine Mora EX is een spannende shoot 'em-up die zich afspeelt in een levendige en intense wereld. Spelers kruipen in de huid van verschillende personages en vechten zich een weg door golven van vijanden en uitdagende levels!



    De gameplay bestaat uit het omzeilen van tegenstanders, het ontwijken van vijandelijk vuur en het perfectioneren van zowel aanvallende als verdedigende strategieën. Spelers kunnen ook power-ups en speciale vaardigheden gebruiken om een voordeel te behalen in de strijd - zoals slow-motion, extra levens of krachtige bommen.



    Visueel ziet Sine Mora EX er prachtig uit, met gedetailleerde 2D-graphics die de klassieke personages tot leven brengen. De soundtrack van het spel is al even indrukwekkend - een mix van elektronische muziek met orkestrale arrangementen voor de meer intense momenten!



    Daarnaast is er een gloednieuwe lokale co-op modus voor twee spelers, waarin spelers het samen kunnen opnemen tegen geduchte tegenstanders. Dit speltype bevat ook bonusuitdagingen die een zorgvuldige strategie en slimme tactieken vereisen.



    Over het geheel genomen zal Sine Mora EX elke fan van de serie zeker aanspreken. Met zijn prachtige visuals, intense actie en unieke co-op spel - het is zeker om uren van vermaak te bieden voor zowel oude als nieuwe spelers!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Sine Mora EX

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Sine Mora EX

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief