Instant Gaming EU
 
 

Gear.Club Unlimited

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Gear.Club Unlimited is een racespel ontwikkeld door Eden Games. Het biedt een hoogwaardige race-ervaring met een verscheidenheid aan auto's, tracks en spelmodi, die spelers urenlang bezig kunnen houden. Het spel presenteert een realistische rijsimulatie met verschillende weers- en lichtomstandigheden en biedt een uitdagende en meeslepende ervaring voor racefans.



    Gear.Club Unlimited heeft een uitgebreide collectie gelicenseerde auto's van topmerken als Mercedes, BMW, Audi en meer, met meer dan 400 races en uitdagingen om uit te kiezen. Spelers kunnen hun auto's aanpassen met verschillende modificaties, waaronder motoren, remmen, ophangingen en banden, om hun rijprestaties te verbeteren. In het speltype Garage kunnen spelers verschillende combinaties van onderdelen testen en de prestaties van hun auto nauwkeurig afstellen om de perfecte racemachine te creëren. Gear.Club Unlimited biedt een reeks speltypen voor verschillende speelstijlen. Het speltype Career is het belangrijkste, waarin spelers verschillende kampioenschappen doorlopen en nieuwe auto's en circuits vrijspelen. In het speltype Time Attack kunnen spelers het met hun beste tijden opnemen tegen andere spelers wereldwijd, terwijl in het speltype Quick Race spelers hun auto en circuit kunnen kiezen om meteen in actie te komen. Het spel beschikt ook over split-screen multiplayer, waarin twee spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.



    Kortom, Gear.Club Unlimited is een onmisbaar spel voor raceliefhebbers. Met zijn realistische rijsimulatie, gelicenseerde auto's en uitdagende gameplay biedt het een complete race-ervaring. De aanpassingsmogelijkheden van het spel en de verschillende spelmodi bieden eindeloze uren vermaak, waardoor het een perfecte pasvorm heeft voor zowel casual als hardcore gamers. Met uitstekende graphics en prestaties is Gear.Club Unlimited een van de beste racegames die beschikbaar zijn op het Nintendo Switch-platform.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Gear.Club Unlimited

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Gear.Club Unlimited

    • Technische informatie

    • Officiële website : Gear.Club Unlimited
    • Categorieën : Racen , Sports
    • Uitgever : Microïds
    • Ontwikkelaar : Eden Games
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 21 november 2017
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 3
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief