Instant Gaming EU
 
 

Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation is een Japans rollenspel naar Hyperdimension Neptunia Re;Birth1. In Hyperdimension Neptunia Re;Birth1 streden vier godinnen, bekend als CPU's, om de suprematie in de War of the Guardians. Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation speelt zich af in de wereld van Gamindustri, die is overgenomen door een nieuwe dreiging. De CPU's, die verantwoordelijk waren voor de bescherming van het land, zijn nergens meer te bekennen. Het is nu aan hun jongere zusjes om in de schijnwerpers te staan en de dag te redden.



    Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation spelers kunnen hun favoriete personages selecteren en hun vaardigheden en capaciteiten aanpassen aan hun speelstijl. Daarnaast kunnen spelers verschillende kerkers en regio's verkennen, communiceren met NPC's en om beurten vechten tegen verschillende vijanden. Het gevechtssysteem van het spel is uniek: spelers kunnen combo-aanvallen uitvoeren door de vaardigheden van hun personages aan elkaar te koppelen. Het spel heeft een meeslepende verhaallijn met verschillende wendingen, waarbij elk personage zijn eigen achtergrondverhaal en motivaties heeft om zich bij de groep aan te sluiten. De dialoog is humoristisch en luchtig, met veel verwijzingen naar popcultuur. De beelden van het spel zijn kleurrijk en levendig, met een chibi-achtige kunststijl die een vleugje eigenzinnigheid toevoegt aan de algemene esthetiek van het spel.



    Kortom, Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation is een eigenzinnige, maar boeiende JRPG die een uitgebreide wereld biedt om te verkennen, een diepgaand gevechtssysteem en een boeiende verhaallijn. Met meerdere eindes, aanpasbare personages en grillige dialogen vol grappen en verwijzingen belooft het spel spelers urenlang te boeien.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hyperdimension Neptunia Re;Birth2 Sisters Generation

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Hyperdimension Neptunia Re;Birth2: Sisters Generation

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief