Instant Gaming EU
 
 

Disgaea 5 Complete

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Disgaea 5 Complete is een tactisch rollenspel ontwikkeld en uitgegeven door Nippon Ichi Software. Het spel is een port van het originele Disgaea 5: Alliance of Vengeance, dat in 2015 werd uitgebracht voor de PlayStation 4. De Complete versie werd in 2017 en 2018 uitgebracht voor de Nintendo Switch en pc.



    Het spel speelt zich af in de Netherworld, een rijk bewoond door demonen, waar spelers de controle nemen over de krachtige demon Overlord, Killia. Het spel volgt Killia en een groep rebellen terwijl ze vechten tegen de machtige en tirannieke Demon Emperor Void Dark, die alle Netherworlds wil veroveren.



    De gameplay van Disgaea 5 Complete is een grid-gebaseerd tactisch gevechtssysteem, waarbij spelers hun eenheden verplaatsen op een slagveld en om beurten vechten tegen vijanden. Het spel bevat een complex systeem voor het aanpassen van personages, waarbij spelers hun personages kunnen creëren en aanpassen met een breed scala aan vaardigheden en klassen.



    Het spel heeft ook een diepgaand en boeiend verhaal dat vol zit met humor, drama en memorabele personages. Het schrijfwerk en de personages zijn een hoogtepunt van het spel, met geestige dialogen en charmante persoonlijkheden die bijdragen aan de meeslepende sfeer van het spel.



    Disgaea 5 Complete is voorzien van bijgewerkte graphics van de originele versie, met gepolijste visuals en een verbeterd kleurenpalet. Het spel heeft ook een dynamische en meeslepende soundtrack, met verschillende memorabele thema's en deuntjes die de geest van de spelwereld weergeven.



    Het spel biedt een royale hoeveelheid content, met het hoofdverhaal dat meer dan 40 uur in beslag neemt, naast extra post-game content en side quests. Het spel bevat ook een New Game+ modus, waarmee spelers hun voortgang kunnen overzetten naar een nieuwe speelronde met nieuwe uitdagingen en beloningen.



    Over het geheel genomen is Disgaea 5 Complete een uitstekend tactisch rollenspel, met een diepgaand en boeiend gevechtssysteem, gedenkwaardige personages en een rijke en meeslepende wereld. Het aanpassingssysteem van het spel en de rijkdom aan content maken het een must voor fans van het genre, terwijl de eigenzinnige humor en het boeiende verhaal van het spel gamers zullen aanspreken die van een goed verhaal houden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Disgaea 5 Complete

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Disgaea 5 Complete

    • Technische informatie

    • Officiële website : Disgaea 5 Complete
    • Categorieën : Strategie
    • Uitgever : NIS America
    • Ontwikkelaar : Nippon Ichi Software
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 22 oktober 2018
    • Systeemvereisten
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 12ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief