Eneba COM
 
 

Nickelodeon Kart Racers

  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Nickelodeon Kart Racers is een spannende en onderhoudende 2018 race video game die werd ontwikkeld door Bamtang Games en gepubliceerd door GameMill Entertainment. Het bevat een verscheidenheid aan populaire Nickelodeon-personages, waaronder SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Rugrats, Hey Arnold, en nog veel meer. Het spel is beschikbaar op meerdere platforms, waaronder PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Met zijn leuke gameplay, kleurrijke graphics en boeiende multiplayer modi is Nickelodeon Kart Racers een must-play game voor fans van kart racing en Nickelodeon shows.



    Een van de belangrijkste kenmerken van Nickelodeon Kart Racers is het rooster van meer dan 20 speelbare personages uit verschillende Nickelodeon-franchises. Elk personage heeft zijn eigen unieke kart en speciale vaardigheden, wat zorgt voor een gevarieerde en spannende spelervaring. De kart van SpongeBob is bijvoorbeeld gemodelleerd naar zijn iconische Krusty Krab hamburgertent en laat hem bellen spuiten en op een toeter blazen om andere racers te verdoven. Ondertussen kan de kart van de Teenage Mutant Ninja Turtles schakelen tussen land- en watermodus en pizzaschijven afschieten als projectielen. Het spel biedt verschillende speltypen om spelers bezig te houden, waaronder Grand Prix, Time Trial en Free Play. In het speltype Grand Prix kunnen spelers deelnemen aan een reeks races om punten te verdienen en nieuwe personages en karts vrij te spelen. In het speltype Time Trial moeten spelers hun eigen recordtijden op elk circuit verbeteren. In het speltype Free Play kunnen spelers hun eigen races samenstellen, met opties voor circuits, personages, karts en meer. Bovendien is Nickelodeon Kart Racers voorzien van een lokale multiplayer-stand waarin maximaal vier spelers tegen elkaar kunnen racen op een gedeeld scherm, wat het spel nog leuker en herspeelbaarder maakt.



    Kortom, Nickelodeon Kart Racers is een leuk en boeiend kart-racespel dat enkele van de populairste personages uit verschillende Nickelodeon-franchises samenbrengt. Met zijn kleurrijke graphics, diverse personages en boeiende multiplayer modes is het een geweldig spel voor fans van zowel racegames als Nickelodeon shows. Of je nu alleen of met vrienden speelt, Nickelodeon Kart Racers zorgt zeker voor urenlang vermaak en spanning.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Nickelodeon Kart Racers

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Nickelodeon Kart Racers

    • Technische informatie

    • Categorieën : Actie , Racen
    • Uitgever : GameMill Entertainment
    • Ontwikkelaar : Bamtang Games
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 23 oktober 2018
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 7ESRB E
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief