BG PPC IG EN
 
 

Foxhole

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Foxhole is een ambitieus en uniek massaal multiplayer spel ontwikkeld door Siege Camp. Het idee achter het spel is om een aanhoudende online oorlog te creëren waarin duizenden spelers samenkomen om de uitkomst ervan vorm te geven. Elke individuele soldaat, of speler, zal op zijn eigen manier bijdragen met logistiek management, basisbouw, verkenningstactieken en uiteindelijk gevechtsvaardigheden om de gevechten waaraan ze deelnemen te winnen.



    Het universum Foxhole speelt zich af in een alternatieve tijdlijn van de 20e eeuw met twee rivaliserende facties die verwikkeld zijn in een voortdurend conflict om te overleven en de grondstoffen van de planeet te domineren. Spelers worden burgers van deze natiestaten terwijl ze deelnemen aan verschillende militaire confrontaties die 'Battlefields' worden genoemd. Tijdens elk Battlefield evenement kunnen alle actieve deelnemers kiezen welk type rol ze willen aannemen met betrekking tot bekende divisies zoals logistiek infanterie pantser via verkenning. Deze keuzes beïnvloeden elk element in dit globale meta-game, inclusief economie, moreel, brandstof, enz. waardoor elk gevecht van elkaar verschilt, zelfs als het gaat om dezelfde natiestaat tegen een vijandige factie. Elk gecontroleerd gebied heeft tastbare beloningen voor succesvolle resultaten, zoals toegang tot grondstoffen voor het opbouwen van eenheden voertuigen commandocentra luchtaanvallen enz. die een strategische laag bieden gebaseerd op het verzamelen van grondstoffen, nieuwe technologie onderzoek productiemogelijkheden en defensieve vestingwerken die helpen politieke gebieden uit te breiden over ingebeelde landschappen. Het hoofddoel van elk Battlefield is dat één partij het vijandelijke gebied volledig overneemt om economische en maatschappelijke voordelen te behalen.



    Foxhole biedt een unieke spelervaring, waarbij strategie, rollenspel en overleven in één spel worden gecombineerd. Het is een spannende kans voor gamers die op zoek zijn naar intense online gevechten, maar ook voor strategen die hun verstand willen testen tegen echte spelers - waardoor Foxhole een steeds veranderende uitdaging biedt die nooit vermoeiend wordt. Of je nu een veteraan bent of nieuw in het genre, Foxhole biedt voor elk wat wils.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Foxhole

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Foxhole

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief