Eneba COM
 
 

Battlefleet Gothic: Armada 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Battlefleet Gothic: Armada 2 is het vervolg op het RTS-ruimte oorlogsspel Battlefleet Gothic: Armada. Het spel, ontwikkeld door Tindalos Interactive en uitgegeven door Focus Home Interactive, speelt zich af in het Warhammer 40k-universum en laat machtige vloten van schepen tegen elkaar strijden in diepe ruimtegevechten.



    Spelers kunnen kiezen uit vier facties - het Imperium, Chaos, Eldar en Necrons - elk met hun eigen sterke en zwakke punten en onderscheidende persoonlijkheden. Elke factie heeft zijn eigen campagne om te voltooien, evenals vijf op zichzelf staande gevechten die op elk moment opnieuw kunnen worden gespeeld voor een verandering van tempo. Zodra spelers de basisbeginselen onder de knie hebben, kunnen ze hun vloot online meenemen voor spannende multiplayergevechten tegen andere spelers.



    De kern van de gameplay van Battlefleet Gothic: Armada 2 is gericht op tactisch beheer van middelen, bemanningsbeheer en het aanpassen van schepen, terwijl ze intense gevechten van dichtbij aangaan met vijandelijke vloten. Spelers moeten door verraderlijke slagvelden navigeren en hun schepen om obstakels heen manoeuvreren om een voorsprong op hun tegenstanders te krijgen. Met veel strategische diepgang en spannende aanpasbare functies biedt Battlefleet Gothic: Armada 2 veel spanning voor zowel nieuwe als ervaren RTS-spelers!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Battlefleet Gothic Armada 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Battlefleet Gothic: Armada 2

    Linus Eklund
    Linus Eklund
    27 dec. 2018 23:47on dlcompare.com
    I'm so exited about this game. I love the Battefleet games.
    Ik ben zo opgewonden over dit spel. Ik hou van de Battefleet spellen.
    Steven Bodenstab
    Steven Bodenstab
    15 dec. 2018 07:04on dlcompare.com
    I'm looking forward to this game. Hopefully they will improve on some of the shortcomings of the first 'Battlefleet Gothic: Armada.
    Ik kijk uit naar dit spel. Hopelijk verbeteren ze enkele tekortkomingen van de eerste 'Battlefleet Gothic: Armada.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief