Instant Gaming EU
 
 

BeamNG.drive

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    BeamNG.drive wil de meest realistische rijsimulator op de markt worden dankzij het innovatieve soft-body physics-systeem. Het spel simuleert elk onderdeel in het voertuig in real-time met behulp van knooppunten en balken, zodat je auto zich precies zo gedraagt als in het echt. Crashes en de schade die je voertuig oploopt voelen echt aan, en de rijervaring komt zo dicht mogelijk in de buurt van het echte rijden.



    Het spel bevat twaalf verschillende omgevingen waar je met plezier doorheen kunt rijden, waaronder steden, jungles, woestijnen en meer. Pas je auto aan zoals jij dat wilt, van de ophanging tot de motor en de wielen, en ga dan verder om plezier te hebben in een van de meerdere gameplay modes van BeamNG.drive. Je kunt vrij rondzwerven op de kaart van je keuze, deelnemen aan meeslepende scenario's, of je rijvaardigheid op de proef stellen door te proberen de snelste te zijn in de modus Tijdrit. Wat je ook kiest, de physics engine van het spel zorgt ervoor dat het zo echt mogelijk aanvoelt.



    Met eindeloze aanpassingsmogelijkheden, totale keuzevrijheid en tal van gameplayopties is BeamNG.drive een van de beste simulators die je ooit zult spelen.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor BeamNG.drive

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over BeamNG.drive

    61beec6329e76@landry morgane boniface
    61beec6329e76@landry morgane boniface
    19 dec. 2021 09:27on dlcompare.fr
    Le jeu semble vraiment fou :D
    Het spel ziet er echt te gek uit :D
    mariano dess
    mariano dess
    12 okt. 2019 16:35on dlcompare.fr
    trop bien
    te goed
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief