Instant Gaming EU
 
 

Scythe: Digital Edition

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Scythe: Digital is een digitale bewerking van het veelgeprezen bordspel Scythe. Het is een bekroond strategisch videospel ontworpen voor 1-5 spelers en speelt zich af in een alternatieve geschiedenis van de jaren 1920 waar spelers strijden om hun fortuin te verdienen en het aandeel van hun factie in het land om hen heen op te eisen. Het hoofddoel van het spel is het verzamelen van overwinningspunten door structuren te bouwen, rekruten te werven, mechs te activeren, grondstoffen te verbouwen, nieuwe gebieden te verkennen en andere activiteiten. Spelers moeten er ook naar streven hun economische motor op te bouwen terwijl ze verschillende uitdagingen moeten overwinnen, zoals vijandige indringers of onvoorspelbare natuurrampen.



    De centrale gameplay van Scythe: Digital bestaat uit verschillende in elkaar grijpende mechanismen die elke speler verschillende kansen op succes geven tijdens verschillende beurten. Aan het begin van elke beurt zetten de spelers tegelijkertijd acties in waarmee ze zich op het bord kunnen verplaatsen en grondstoffen kunnen verwerven van tegels die ze bezetten of vijanden die ze controleren door middel van gevechts- of onderhandelingstactieken. Ze kunnen deze grondstoffen vervolgens gebruiken om upgrades voor zichzelf te kopen, zoals verbeterde mech-mogelijkheden of om extra arbeiders aan te werven voor een hogere productie-output OF ze gebruiken om hun basislocatie te upgraden met gebouwen die extra overwinningspunten opleveren voor het eindspel wanneer een vernietigde aanvaller er binnenvalt (bekend als de Encounters-regels). Als alle beschikbare actiefiches op zijn, komen de spelers in een inkomstenfase waarin ze inkomsten kunnen verzamelen uit hun acties van die ronde, die dan gebruikt kunnen worden om krachtigere eenheden en vaardigheden te kopen.



    Scythe: Digital is door zowel critici als spelers geprezen om zijn diepgaande strategische gameplay, prachtige graphics en uitstekende herspeelbaarheid. Met zowel klassieke als uitbreidingsscenario's in het spel, biedt Scythe: Digital urenlang vermaak terwijl je ernaar streeft de machtigste factieleider te worden in deze alternatieve wereld van 1920. Het spel is beschikbaar op Steam, iOS en Android platforms. Als je op zoek bent naar een uitdagend spel dat zowel strategisch denken als risicomanagementvaardigheden vereist, dan is Scythe: Digital een uitstekende keuze. Stap in een alternatieve geschiedeniswereld waar jouw beslissingen het lot van jouw factie zullen bepalen!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Scythe Digital Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Scythe: Digital Edition

    • Technische informatie

    • Officiële website : Scythe Digital Edition
    • Categorieën : Strategie
    • Uitgever : The Knights of Unity
    • Ontwikkelaar : The Knights of Unity
    • Modus : Solo, Multiplayer
    • Verschijningsdatum : 5 september 2018
    • Systeemvereisten
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief