Instant Gaming EU
 
 

PixARK

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    PixARK is een spannend en innovatief zandbakspel dat het klassieke blokkenbouwgenre naar een hoger niveau tilt. Het spel is ontwikkeld door Snail Games en beschikt over boeiende graphics en een scala aan functies.



    In PixARK moeten spelers bouwen, verkennen en overleven in een wilde wereld gemaakt van blokken. Het spel biedt een unieke mix van knutselen, bouwen en verkennen, met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit. Spelers kunnen hun eigen kaarten maken en structuren ontwerpen terwijl ze door het land reizen.



    Het spel bevat ook boeiende gevechtselementen, waarmee spelers monsters en andere wezens kunnen bestrijden met wapens, gereedschap en magie. Naast het bestrijden van vijanden kunnen spelers ook wezens temmen om hun groep te versterken of ze gebruiken als rijdier om sneller te reizen.



    PixARK biedt ook een reeks aanpassingsmogelijkheden, van het creëren van personages tot het temmen van wezens. Spelers kunnen kiezen uit verschillende klassen zoals krijger en tovenaar, het uiterlijk van hun personages aanpassen, voorwerpen en uitrusting voor hun personages en wezens maken met behulp van natuurlijke hulpbronnen die in de omgeving te vinden zijn.



    Een van de opvallende kenmerken van PixARK is het verbluffende visuele ontwerp dat gebruik maakt van voxel graphics om de fantastische werelden tot leven te brengen. Er zijn 3 verschillende werelden beschikbaar - het hemelrijk met zwevende werelden verbonden door mystieke portalen; de vlakke wereld met uitgestrekt terrein perfect voor verkenning; en tot slot de speciale woestijnen met zandstormen, oasetuinen en mysterieuze tombes.



    Kortom, PixARK is een indrukwekkende sandbox-ervaring die bouwen en verkennen op spannende manieren combineert, terwijl het ook geweldige visuals en aanpassingsopties biedt! Met zijn boeiende gevechtssysteem en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden belooft PixARK een meeslepende spelervaring zoals geen ander!

    Lees verder

    Beste prijzen voor PixARK

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over PixARK

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief