Instant Gaming EU
 
 

DreamWorks Dragons Dawn of New Riders

  • PC
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Je favoriete personages uit How to train your dragon zijn terug! Op Dragons: Dawn of New Riders ga je samen met Hiccup, zijn draak Toothless en veel van zijn vrienden op een nieuw avontuur. Je kruipt in de huid van Scribbler, een geleerde die zich zijn verleden niet kan herinneren en tevoorschijn kwam uit de ruïnes van het eiland Havenholme samen met zijn draak, Patch.

    Na de vernietiging van het drakenheiligdom dat door Hiccups en zijn vrienden is gecreëerd, ga je zelf op een missie om je herinneringen terug te krijgen en uit te zoeken waarom de schurk, Eir, jou en je draak achtervolgt. Patch is een uniek drakenras, "een chimeragon", waarvan je de mysterieuze krachten tijdens je reis zult moeten ontdekken. Samen verken je locaties als Valka's Mountain of Blood Briar Island, los je puzzels op en vecht je tegen andere draken en Dragon Trappers.

    Uiteindelijk ontdek je de vreemde waarheid achter de oorsprong van Patch en probeer je Eir's kwade plannen een halt toe te roepen. Beleef een episch verhaal dat zal bewijzen dat de band tussen een draak en zijn berijder veel sterker is dan al het andere.

    Lees verder

    Beste prijzen voor DreamWorks Dragons Dawn of New Riders

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over DreamWorks Dragons Dawn of New Riders

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief