Instant Gaming EU
 
 

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 is een motorcross racesimulator die je als een kampioen het officiële Monster Energy AMA Supercross Kampioenschap laat beleven.

    Het spel bevat meer dan 80 officiële rijders, waaronder Jason Anderson, Marvin Musquin en Eli Tomac. Zij strijden in de speltypen 450SX en 250SX op 17 verschillende circuits, waaronder Houston, Anaheim, Las Vegas, San Diego, Glendale, Atlanta, Daytona Beach en nog veel meer.

    In het speltype Career doe je in de week voorafgaand aan de race mee aan allerlei activiteiten, zoals het voltooien van uitdagingen, het ontmoeten van fans of het vinden van sponsors, en concentreer je je op drie belangrijke mijlpalen: roem, rivaliteit en ervaring.

    Maar als je je rijvaardigheid wilt oefenen, ga je naar de Compound, een uitgestrekt gebied waar je vrij kunt rijden om je vaardigheden te testen en het zelfs tegen rivalen op te nemen op vier verschillende circuits.

    Je kunt het uiterlijk van je personage aanpassen met een breed scala aan cosmetische opties, maar je kunt ook je eigen motorfiets bouwen met meer dan 3000 verschillende onderdelen.

    Voeg aan dit alles gedetailleerde graphics toe die worden aangedreven door de Unreal 4-engine, realistische rij-fysica en een vernieuwde track-editor die je kunt gebruiken om je eigen tracks te maken en te delen. Je krijgt een geweldige motorcrossracesimulator die zowel fans van het genre als nieuwkomers zal bekoren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Monster Energy Supercross The Official Videogame 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief