Instant Gaming EU
 
 

Children of Morta

  • PC
  • XboxOne
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Children of Mortakomt deze zomer!



    De slogan van het spel is 'Het zit in de familie', en daar lijkt het wel op. De Bergson familie zijn al generaties lang de hoeders en beschermers van Mount Morta. Zij zijn de bewakers van de mystieke berg en het land eromheen. Maar nu staan ze als één familie voor de gevaarlijkste beproeving. Corruptie dreigt de berg die ze beschermen te veranderen in een nachtmerrie vol monsters.



    Word deel van de reis van een familie helden en red Mount Morta van corruptie, vechtend om het land en de mensen waar je van houdt te beschermen. Verken gevaarlijke kerkers vol duistere wezens en ontdek de verborgen waarheid achter de corruptie. De kerkers zijn prachtig gemaakt en procedureel gegenereerd om een unieke spelervaring te garanderen bij het verlaten van het huis van de Bergson's.



    Elk van de leden van de familie heeft een eigen vechtstijl, achtergrond, expertise en persoonlijkheid. Je zult je vaardigheden optimaal moeten inzetten als je de bewaker wilt worden die je moet zijn om je dierbaren van een ramp te redden.



    Wees getuige van de emoties van de Bergson-familieleden en volg hun verhaal terwijl ze elkaar helpen om de vrede terug te brengen in de eens zo mooie berg.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Children of Morta

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Children of Morta

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief