Instant Gaming EU
 
 

The Surge 2

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Na het enorme succes van The Surge, komt hier het vervolg The Surge 2. Focus Home Interactive en Deck 13 hebben aangekondigd dat ze hun samenwerking hebben vernieuwd om dit nieuwe deel te ontwikkelen. The Surge 2 staat gepland om dit jaar te lanceren.



    De gameplay van The Surge 2 is vergelijkbaar met die van zijn voorganger. Het bevat een hardcore gevechtssysteem en een unieke en diepe personage progressie. Het spel speelt zich af in een nieuwe omgeving, een uitgestrekte en verwoeste stad, met meer dubbelzinnige levelontwerpen en een geüpgrade en verbeterde engine.



    De hoofdlocatie wordt Jericho City, een enorme en futuristische metropool waar de heersers technologie in hun voordeel hebben gebruikt om een illusie van schoonheid te creëren. Dit is een groot verschil met de industriële fabrieksvloeren van The Surge .



    The Surge 2 zal een brutaler en tactischer gevechtssysteem hebben in vergelijking met de vorige titel. Er zullen ook meer vaardigheden, implantaten, drones en wapens beschikbaar zijn voor spelers. Dit zal de spelers een enorm arsenaal geven om hun personage mee op te bouwen. Ze kunnen ook vechten tegen de meest gevaarlijke vijanden en grote bazen in het spel. Het verhaal zal zich maanden na de gebeurtenissen in de eerste game afspelen. De overgang van het vorige spel naar dit spel zal makkelijker zijn voor de oude spelers.



    Focus Home Interactive en Deck 13's The Surge 2 komt dit 2019 op PC en consoles.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Surge 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over The Surge 2

    AndrewVob
    AndrewVob
    9 apr. 2020 19:43on dlcompare.es
    Awesome mo = 'modus operandi' of expression. Keep it up!
    Geweldige mo = "modus operandi" van uitdrukking. Ga zo door.
    Kristinajicam
    Kristinajicam
    8 apr. 2020 07:18on dlcompare.es
    Chico. Nadie en casa? ¿Puedo contactar con el administrador para una pregunta específica? Tengo un problema con tu sitio web
    Jongen. Niemand thuis? Kan ik contact opnemen met de beheerder voor een specifieke vraag? Ik heb een probleem met uw website
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief