Eneba COM
 
 

Steel Division 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Steel Division 2 is ontwikkeld en uitgegeven door Eugen Systems. Dit is een historisch accuraat real-time strategie spel dat zich afspeelt aan het Oostfront. Steel Division 2 brengt je terug naar de scenario's van de Tweede Wereldoorlog.



    Dit spel gaat verder dan de WW2 RTS ervaring. Het brengt spelers terug naar het Oostfront 1944 en plaatst ze als de leider van het hele leger tijdens Operatie Bagration wanneer de Sovjet nu in het offensief zijn tegen het Nazi leger in Bielorussia.



    Spelers nemen de rol aan van een Generaal in 1:1 schaal turn-based Dynamic Strategic Campaigns. Je kunt ook kiezen om een Kolonel of een Wapen Expert te zijn.



    Het spel bevat meer dan 600 eenheden, meerdere spelmodi en 25 kaarten. Spelers zullen genieten van honderden uren spelen solo, in coöp met vrienden.



    Herleef de geschiedenis en neem deel aan een enorme dynamische strategische campagne in Steel Division 2. Geef leiding aan duizenden manschappen, plan je aanval en beheer je voorraden zodat ze lang meegaan. Herschrijf de loop van de geschiedenis en neem deel aan gevechten die de toekomst van de wereld hebben bepaald.



    De Dynamische Strategische Campagne is een spel in een spel. Het spel heeft 25 slagvelden waar je het terrein moet analyseren en je tactische vaardigheden moet gebruiken. Geef de juiste bevelen en leer je vijanden te verslaan zonder je troepen te verliezen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Steel Division 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Steel Division 2

    Matteo esposto
    Matteo esposto
    29 mei 2019 17:36on dlcompare.it
    Buon prezzo!
    Goede prijs!
    Ludovic JORGE DO MARCO
    Ludovic JORGE DO MARCO
    27 mei 2019 08:04on dlcompare.fr
    Ce jeu à l'air juste exceptionnel ! Hate de pouvoir m'éclater dessus
    Dit spel ziet er gewoon geweldig uit! Ik kan niet wachten om er plezier mee te hebben.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief