Instant Gaming EU
 
 

Dragon Star Varnir

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dragon Star Varnir is een JRPG-titel met in de hoofdrol een jonge krijger genaamd Zephy, een laaggeplaatste ridder van het Requiem. Hoewel hij een beetje somber is, is hij ook aardig voor zijn gelijken. Zijn groep is belast met de jacht op en het doden van machtige heksen, mensen die vervloekt zijn met de ziekte van het baren van draken. Toen Zephy bijna stierf tijdens een van zijn missies, namen twee van de mysterieuze heksen hem op en redden hem van de rand van de dood door hem het bloed van een draak te laten drinken.

    Nu heeft Zephy een aantal nieuwe ongelooflijke vaardigheden gekregen en zal hij merken dat zijn lot is verweven met de heksen als hij besluit om van loyaliteit te veranderen en te vechten tegen het Rijk waar hij ooit deel van uitmaakte en de meedogenloze drakenjagers.



    Gameplay



    Het slagveld in Dragon Star Varnir is verdeeld in drie lagen - het bovenste, middelste en onderste niveau. Spelers kunnen zich tijdens gevechten vrij bewegen tussen de niveaus. Je hebt een speciale vaardigheid genaamd Devour waarmee je, zoals de naam al doet vermoeden, draken kunt opeten. Je hebt zowel fysieke als magische vaardigheden die je kunt gebruiken in gevechten, maar fysieke vaardigheden kunnen alleen worden gebruikt wanneer je vecht tegen vijanden op hetzelfde niveau als jij. Er zijn vier soorten aanvallen: Hit, Pierce, Shoot en Slash. Als je een vijand op een zwak punt raakt, is hij niet aan de beurt als je een kritieke slag uitvoert. Magische vaardigheden kunnen zelfs worden gebruikt tegen vijanden van andere levels. Magische vaardigheden hebben zes types: Aarde, Vuur, Water, Wind, Licht en Donker. Het aanvallen van de zwakke plek van een vijand veroorzaakt grote schade.

    Je kunt ten minste drie ondersteunende leden hebben die je helpen in de strijd. Je kunt ook op elk moment in het spel van positie wisselen met je ondersteunende leden.



    Dragon Star Varnir komt in juni 2019 beschikbaar voor PS4.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dragon Star Varnir

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Dragon Star Varnir

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief