Instant Gaming EU
 
 

Hellpoint

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dit actierollenspel, ontwikkeld door Cradle Games en uitgegeven door TinyBuild Games, komt begin 2020 uit voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.



    Hellpoin t is een duistere sci-fi actie-RPG die zich afspeelt in de nasleep van een massaal kwantumcataclysme genaamd de Merge. In een oogwenk van een seconde verloor elk levend wezen snel zijn geest toen hun herinneringen en lichamen werden samengevoegd met alternatieve versies van zichzelf uit parallelle universums. Het ongeluk trok ook entiteiten van immense kracht aan die met rust gelaten hadden moeten worden, in de diepte van andere dimensies.

    Je wordt wakker in de ruimtekolonie Irid Novo, waar je een 3D-afdruk hebt gekregen van de "Autoriteit", en het bevel om "af te maken wat ongedaan is gemaakt" met alle middelen die je maar wilt. Het ruimtestation cirkelt rond een superzwaar zwart gat dat een directe invloed heeft op de bewoners van het station. Het doet meer dan het vervormen van ruimte en tijd; op basis van de tijd van de omloopbaan worden vijanden in de levels gekker of bevangen door angst, zwerven onbekende entiteiten door de gangen en kunnen tientallen andere mysterieuze gebeurtenissen plaatsvinden. Jouw keuzes bepalen de toekomst of ondergang van Irid Novo en van het hele universum.



    Verken de raadselachtige ruimtekolonie Irid Novo en puzzel hints bij elkaar om verhalen over samenzweringen, vreemde experimenten en vervloekte rituelen te ontrafelen. Vervaardig wapens en speciale vaardigheden, gebruik tactiek en reflexen om je vijanden te slim af te zijn, leer de dood te vermijden die om elke hoek op de loer ligt. Elke keer dat je een nieuw spel begint, is het station anders. Kamers, vijanden, puzzels, gebeurtenissen, alles maakt deel uit van het multiversum.



    Hellpoint ondersteunt split-screen co-op en speler tegen speler op alle platforms.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hellpoint

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Hellpoint

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief