Instant Gaming EU
 
 

World End Syndrome

  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De samenwerking tussen Arc System en TOYBOX heeft World End Syndrome het licht doen zien. Dit spel is een romantisch visueel romanavontuur dat het verhaal volgt van een 17-jarige middelbare scholier die probeert zijn verleden achter zich te laten. Hij veroorzaakte de dood van zijn zus in een auto-ongeluk, en wanneer de mogelijkheid van een overplaatsing naar een andere school in zijn leven verschijnt, grijpt hij deze prompt aan in een poging om verder te gaan en verder te gaan met zijn leven. Helaas raakt hij, zodra hij op de Mihate High School aankomt, verwikkeld in een vreemd verhaal.



    De school heeft ook een lastig verleden, getekend door de legende van de Yomibito. Het is een terugkerende nachtmerrie die elke 100 jaar plaatsvindt, waarbij de doden weer tot leven komen en de levenden aanvallen. Het is honderd jaar geleden sinds het laatste incident plaatsvond, dus er kunnen vreemde dingen gebeuren op de school. Alles ging goed op de school en onze hoofdpersoon was zijn problemen uit het verleden vergeten, maar wanneer een van de leerlingen van de school vermoord blijkt te zijn, wordt een reeks gebeurtenissen in gang gezet die hem meesleuren in een nachtmerrie.



    World End Syndrome heeft meerdere eindes, en welke je zult bereiken hangt af van de keuzes die je in het spel maakt. Je kunt de stad en je nieuwe school verkennen, puzzels oplossen en mysteries ontrafelen rond de levende doden.

    Ontdek alle geheimen in deze levendige anime game genaamd World End Syndrome en speel het op PlayStation 4 en Nintendo Switch.

    Lees verder

    Beste prijzen voor World End Syndrome

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over World End Syndrome

    • Technische informatie

    • Officiële website : World End Syndrome
    • Categorieën : Actie , Avontuur
    • Uitgever : Arc System Works
    • Ontwikkelaar : Arc System Works
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 2 mei 2019
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief