Instant Gaming EU
 
 

The Stanley Parable: Ultra Deluxe

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Stanley Parable: Ultra Deluxe is een voortzetting van de samenwerking tussen Davey Wreden en William Pugh, die de makers waren van de originele Stanley Parable. William's studio Crows Crows ontwerpt, ontwikkelt en publiceert dit spel dat in 2019 naar pc en consoles komt.

    The Stanley Parable: Ultra Deluxe is een uitbreiding op het originele spel met meer content, meer eindes, meer grillige avonturen van de twee beste vrienden Stanley en The Narrator. Het bevat het volledige Stanley Parable origineel, maar met veel nieuwe inhoud toegevoegd aan de originele inhoud van het spel.



    Je zult spelen als Stanley, en je zult niet spelen als Stanley. Je zult een verhaal volgen, je zult geen verhaal volgen. Je zult een keuze hebben, je zult geen keuze hebben. Het spel zal eindigen, het spel zal nooit eindigen. Tegenstrijdigheid volgt op tegenstrijdigheid, de regels van hoe spellen zouden moeten werken worden gebroken, en dan weer gebroken. Maar als je op ontdekkingstocht gaat, begint er langzaam betekenis te ontstaan, beginnen de paradoxen misschien zin te krijgen, misschien ben je dan toch machtig.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Stanley Parable Ultra Deluxe

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over The Stanley Parable: Ultra Deluxe

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief