Instant Gaming EU
 
 

Dreams

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Heb je er ooit van gedroomd om het perfecte spel te maken? Nu kun je dat doen met Dreams! Dit is een spel dat je een gedetailleerd systeem biedt voor het maken van spellen, waarmee je door gebruikers gegenereerde inhoud kunt maken in de vorm van volwaardige spellen, mechanieken, activa, 3D-sculpturen, muziek en kunst, die vervolgens kunnen worden gedeeld of geremixt om te worden gebruikt in creaties van anderen. Je bestuurt een "imp" die fungeert als een muiscursor en waarmee je kunt communiceren met de wereld en interface van het spel om nieuwe voorwerpen en personages te creëren.



      Dreams bevat een campagnemodus genaamd Art's Dream en de omgeving om je eigen spellen te creëren. Deze campagne volgt een voormalige jazzmuzikant, Art, terwijl hij droomt over zijn leven, vroeger en nu, en zich realiseert dat hij het goed moet maken met zijn mede-bandleden. De reis voert hem door een reeks droomachtige situaties met hem en een hele reeks prachtige fantasiefiguren, zoals D-Bug, een behulpzame kleine robot met een elektrische persoonlijkheid en Frances, een teddybeer met een hamer.



      Dreams bevat vier speltypen: Dream Surfing, Dream Shaping, Home Space Editor en Community Jam. De eerste, Dream Surfing, is het traditionele speelgedeelte van het spel, waar je door games bladert om te spelen, assets, sculpturen en kunst om te bekijken, of muziek om naar te luisteren. De Art's Dream campagnemodus maakt ook deel uit van deze sectie. Je kunt hier ook feedback geven op spellen die andere spelers hebben gemaakt. Alle inhoud van deze sectie is gemaakt door andere spelers. Dream Shaping is waar je je eigen spel en assets maakt. Je hebt hier veel gereedschappen tot je beschikking, waaronder beeldhouwen, schilderen, muziekgereedschappen en gadgets. De Home Editor is de plaats waar spelers elkaar kunnen ontmoeten en het wordt gebruikt als een centraal knooppunt. Ten slotte is de Community Jam een thematische wedstrijd die door Media Molecule wordt georganiseerd en waar spelers stemmen van andere spelers kunnen krijgen. De winnaars en runner-ups krijgen een badge op de pagina van hun creatie.

      Lees verder

      Beste prijzen voor Dreams

      Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

      Opmerkingen over Dreams

      • Technische informatie

      • Officiële website : Dreams
      • Categorieën : Avontuur
      • Uitgever : SIEA
      • Ontwikkelaar : Media Molecule
      • Modus : Solo
      • Verschijningsdatum : 16 april 2019
      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief