Eneba COM
 
 

Kingdom Two Crowns

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Kingdom Two Crowns is een 2D side-scrolling strategiespel dat zich afspeelt in een middeleeuws koninkrijk. Ontwikkel je koninkrijk door loyale onderdanen te werven, grondstoffen te verzamelen en krachtige structuren te bouwen. Sluit allianties met naburige vorsten en breid je heerschappij uit om een onstuitbaar rijk te creëren!



    Verken, bouw en verdedig je koninkrijk terwijl je dag- en nachtcycli doorloopt. Rekruteer boogschutters, ridders en kooplieden om je te helpen verdedigen tegen de Greed - mysterieuze krachten die je land dreigen binnen te vallen. Gebruik munten om wapens en pantsers voor je trouwe onderdanen te verbeteren, bouw bruggen om toegang te krijgen tot nieuwe gebieden van het koninkrijk en bouw muren om jezelf te beschermen tegen binnenvallende troepen.



    Elk spel bevat personages uit verschillende culturen over de hele wereld en unieke verhalen die ontstaan naarmate je verder komt. Verzamel grondstoffen zoals hout, steen of voedsel om bestaande structuren te verbeteren of geheel nieuwe te maken. Gebruik vallen, torens of magische spreuken om vijanden te bestrijden en te voorkomen dat ze je koninkrijk overweldigen! Met zijn vredige visuals en uitdagende gameplay is Kingdom Two Crowns zeker goed voor uren speelplezier voor spelers van alle leeftijden!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Kingdom Two Crowns

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Kingdom Two Crowns

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief