Instant Gaming EU
 
 

Last Oasis

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Last Oasis is een nomadische Survival MMO. Een catastrofale gebeurtenis heeft de rotatie van de aarde gestopt, waardoor de planeet nu verdeeld is in twee extreme en dodelijke omgevingen. Alleen een smalle strook tussen de hete en koude delen van de planeet heeft de omstandigheden die nodig zijn om leven te ondersteunen. Deze strook beweegt in het tempo van de omwenteling van de planeet rond de zon, dus al het leven op aarde moet mee migreren om te overleven. Om in beweging te blijven hebben de overblijfselen van de mensheid nomadische machines gebouwd, de Walkers, houten, door de wind aangedreven, lopende machines die kunnen worden aangepast om te vervoeren, te oogsten, te vechten of als mobiele bases te worden gebruikt. Bouw draagbare bases of meer permanente versterkingen, maar vergeet niet dat je vroeg of laat moet inpakken en verhuizen.



    Zet handelsnetwerken op tussen de oases en verzamel grondstoffen die je in de volgende oase met winst kunt verkopen. Het spel heeft een globale speler-gestuurde economie gebaseerd op echte vraag en aanbod. Er is ook een bewegende stad, Flotilla, die zijn burgers over het land transporteert, langs oases die door clans worden gedomineerd. Beheers een regio en laat je clan groeien, sluit allianties en krijg een vergoeding van de zwervende Nomaden die door je gebied trekken. Zorg er wel voor dat je je territorium kunt verdedigen, want anderen zullen altijd proberen er controle over te krijgen.



    Natuurlijk zijn er ook mensen die, in plaats van hard te werken aan het verzamelen van grondstoffen en het maken van handelswaar, besloten hebben de makkelijke weg van piraterij te kiezen. Melee en Walker gevechten zijn skill-based directionele melee. Je hebt genoeg opties om je wapen naar keuze te kiezen en ook om je Walker voor te bereiden op gevechten met ballista's, katapulten en meer. Alle Nomads bezitten een grijphaak - het meest essentiële en iconische gereedschap van degenen die walkers besturen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Last Oasis

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Last Oasis

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief