Instant Gaming EU
 
 

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics is gebaseerd op The Dark Crystal: Age of Resistance Netflix original serie en de klassieke film. Het is een turn-based tactiek RPG spel waarin je speelt als de Gelfling in een oorlog tegen de kwade overheersers, de Skeksis. Met meer dan 80 unieke turn-based campagnegevechten over het hele land van Thra, kun je nieuwe bondgenoten rekruteren en je eigen teams samenstellen en de beste strategieën vinden om de heerschappij van de Skeksis omver te werpen en het licht te herstellen. Maak kennis met nooit eerder vertoonde speelbare personages, verhalen en omgevingen, met verschillende rassen om te spelen.



    Ontdek de verschillende Gelfling-clans en hun geschiedenis in de diverse, modulaire gebieden, met dynamische omgevingen die zowel mooi als gevaarlijk zijn. Kies uit wel 15 verschillende karaktereigenschappen, pas je Gelfling aan voor specifieke gevechten met unieke uitrusting en gevarieerde vaardigheden. De game heeft een hoge herspeelbaarheid, kies ervoor om voltooide gevechten opnieuw te spelen om alle punten te verdienen of probeer het nog eens in de nieuwe game+ modus.



    De wereld van Thra wacht op jou om de profetie van de Gelfling te vervullen, het licht te herstellen en een einde te maken aan de heerschappij van de Skeksis.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Dark Crystal Age of Resistance Tactics

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief