Instant Gaming EU
 
 

Unity of Command II

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Unity of Command II is het perfecte spel voor alle fans van turn-based strategie in het teken van de Tweede Wereldoorlog. Je bestuurt de Geallieerden en moet een aantal belangrijke aspecten van de frontlinie beheren, van de gevechten zelf tot grondstoffenbeheer en logistiek meer in het algemeen. Unity of Command II neemt de succesvolle kenmerken van zijn voorganger over en voegt er ook enkele nieuwe aan toe, zoals de mist van oorlog die onontdekte delen van de kaart camoufleert. Je moet verkenners uitsturen om ze te onthullen.



    Unity of Command II biedt verschillende spelmodi. De belangrijkste is een dynamische campagne die je een verscheidenheid aan missies met verschillende vertakkingen biedt, waardoor je een goede mate van herspeelbaarheid en verschillende gezichtspunten op de Tweede Wereldoorlog krijgt. Door de toevoeging van bonusdoelstellingen kun je ook deelnemen aan alternatieve geschiedenisscenario's door aannemelijke situaties te verzinnen.



    Hoofdkwartier is een van de nieuwe functies in Unity of Command II en het stelt je in staat je eenheden op het slagveld te beheren, inclusief herbevoorrading en noodhulp.



    Unity of Command II brengt ook alle inhoud terug die het eerste spel zo succesvol maakte, waaronder een scenario-editor die je in staat stelt aan de kant van de As te spelen.



    Als je op zoek bent naar een goed turn-based strategiespel over de Tweede Wereldoorlog, dan is Unity of Command II iets voor jou.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Unity of Command II

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Unity of Command II

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief