Instant Gaming EU
 
 

Humanity Lost

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Humanity is een arcade- en logicaspel, gedistribueerd door de Japanse studio Enhance (bekend van producties als Tetris Effect of Rez Infinite) en geproduceerd door Tha.



    Het spel is geïnspireerd op het gedrag van een groep vogels. Wanneer we een zwerm vogels observeren kunnen we het gedrag van elk van hen afzonderlijk voorspellen met behulp van een eenvoudig algoritme. Wat gebeurt er als we een soortgelijke simulatie overbrengen op mensen? Humanity stelt ons in staat het gedrag te controleren van mensenmassa's die met elkaar kunnen vechten en samenwerken op verschillende kaarten. We kunnen verschillende simulaties uitvoeren. Het spel is gebaseerd op een geavanceerde fysieke motor die zorgt voor het natuurlijke gedrag van de personages.



    We kunnen een volledig frisse kijk op de gameplay verwachten - een groep ontwerpers en ingenieurs uit Tha heeft Humanity meer ontworpen als een stuk architectuur dan als een gewoon spel omdat ze niet veel ervaring hadden in spelontwikkeling - vandaar het eenvoudige, iconische uiterlijk dat een diep en uniek spel onthult dat de aard van de mensheid verkent.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Humanity Lost

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Humanity Lost

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief