Instant Gaming EU
 
 

La-Mulana 1 & 2: Hidden Treasures Edition

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      De platformer klassieker maakt een comeback in La-Mulana 1 & 2: Hidden Treasures Edition. Deze editie geeft je niet alleen twee spellen in één, wie een fysiek exemplaar krijgt, krijgt ook nog extra goodies voor bij het avontuur.



      In La-Mulana 1 speel je de vermaarde archeoloog Lemeza Kosugi, die op een queeste is om de ruïnes van La-Mulana te verkennen. Het zal niet gemakkelijk zijn; La-Mulana zit vol dodelijke vallen, breinbrekende puzzels, en gewelddadige Bewakers die er alles aan zullen doen om je te dwarsbomen. Je zult snel moeten zijn met zowel je zweep als je gevatheid om voorbij deze hindernissen te komen en de Geheime Schat des Levens te ontsluieren.



      In La-Mulana 2 speel je ditmaal Lumisa Kosugi, die op zoek is naar haar verdwenen vader, Lemeza. Je moet hem vinden in Eg-Lana, de omgekeerde versie van de beroemde ruïnes van La-Mulana. Opnieuw moet je snel ter been zijn en scherp met je verstand om voorbij de talrijke vallen en puzzels te komen die je op je weg tegenkomt.



      Als je een fysiek exemplaar van het spel koopt, krijg je ook de volgende cadeau-artikelen: een Expedition Kit Collector's Box, Archaelogical Anthems 2-Disc Soundtrack, The Tomb of La-Mulana artbook, en de Siësta in de Ruïnes Legpuzzel.



      Ben je bereid de uitdagingen en geheimen van La-Mulana 1 & 2: Hidden Treasures Edition aan te gaan?

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Actie.

      Opmerkingen over La-Mulana 1 & 2: Hidden Treasures Edition

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief