Instant Gaming EU
 
 

Ultimate Admiral: Dreadnoughts

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Word de onbetwiste heerser van de zeeën met Ultimate Admiral: Dreadnoughts, een ambitieuze simulator van marineschepen die evenveel realisme als plezier brengt in de architectuur, bouw en bestrijding van oorlogsschepen.



    Dreadnoughts introduceert je in een hypermoderne marinescheepswerf waar je op jouw manier schepen kunt bouwen. Bouw alles van destroyers en kleine torpedoschepen tot enorme drijvende forten. Gebruik de modulaire aanpak van het samenstellen van torentjes, kanonnen, rompconfiguraties, bepantsering en trechters om een uniek ontwerp te maken. Hoe en wat je op je schip zet speelt een rol in de effectiviteit ervan in de strijd.



    Dreadnoughts biedt meer dan 333 historische rompvarianten met meer dan 1405 scheepsonderdelen. Je kunt je favoriete schip nabouwen aan de hand van de duizenden meegeleverde wapens. Je kunt zelfs historische marineschepen ombouwen met moderne technologie, gewoon om te zien hoe het zou werken.



    Als je eenmaal je schip hebt gebouwd, is het natuurlijk tijd om ze op zee uit te testen. Ervaar zeeslagen op hun best via een aangepast gevechtssysteem waarin jij de factoren bepaalt. Kies schepen uit tien verschillende landen met tijdperken van 1890 tot 1940. Gebruik de zeeacademie om 56 verschillende gevechtsscenario's te simuleren, zodat je je strategisch en tactisch inzicht kunt aanscherpen. Je kunt ook campagnes spelen van verschillende naties, van de Britten tot het keizerrijk Japan. Versla je vijand door hun zeeën te controleren en hun vermogen om handel te drijven of nieuwe schepen te bouwen te wurgen. Je kunt zoveel doen met Ultimate Admiral: Dreadnoughts dat het allemaal op je verbeelding aankomt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ultimate Admiral Dreadnoughts

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Ultimate Admiral: Dreadnoughts

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief