Eneba COM
 
 

Contra Anniversary Collection

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Contra Anniversary Collection is een videospel dat de iconische arcadeserie terugbrengt die eind jaren tachtig en begin jaren negentig een hit werd. Het bevat tien klassieke games uit de Contra-franchise die worden aangeboden in high-definition graphics en nieuwe functies.



    Het spel laat de klassieke Contra-gameplay zien, waarin spelers de hoofdrolspelers besturen terwijl ze vechten tegen een buitenaardse invasie. De gameplay omvat rennen en schieten naar golven van vijanden, schieten op alles wat op je pad komt, en het vernietigen van aliens-thema bazen aan het einde van elk level. De mechanica van het spel blijft trouw aan de originele versie, en spelers zullen hun vaardigheden moeten beheersen om de uitdagingen van het spel te voltooien. Het spel kan worden gespeeld in single-player of lokale coöperatieve modus met vrienden. Contra Anniversary Collection heeft een verscheidenheid aan spellen. Naast de originele arcadeversie van Contra uit 1987 zijn er nog meer spellen in de collectie, waaronder Super Contra, Contra III: The Alien Wars en Contra: Hard Corps. Elk spel heeft zijn eigen unieke verhaallijn, personages en spelmechanismen. Spelers kunnen nieuwe content vrijspelen, zoals concept art, muzieknummers, interviews en documenten die inzicht bieden in het ontstaan van de Contra-franchise.



    Kortom,Contra Anniversary Collection is een spel dat nostalgie en plezier in één pakket verpakt. Het is een uitstekend eerbetoon aan de Contra-franchise die de videogame-industrie heeft gevormd. De graphics, het geluidsontwerp en de spelmechanismen van het spel zijn opgepoetst en bijgewerkt om de moderne spelwereld te weerspiegelen, terwijl de klassieke Contra-uitstraling en het gevoel behouden blijven. Of je nu een doorgewinterde Contra-fan bent of een nieuwe speler van de franchise, dit spel heeft voor ieder wat wils.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Contra Anniversary Collection

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Contra Anniversary Collection

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief