Instant Gaming EU
 
 

Wildermyth

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wildermyth neemt je mee op een avontuur van meerdere levens. In deze procedureel gegenereerde turn-based tactische RPG leid je een bende helden terwijl ze opgroeien van boeren van laag niveau tot legendarische avonturiers. Waar zal je verhaal je brengen? Leef het leven van een avonturier en kies je eigen lot.



    Betreed het rijk van Yondering Lands, een plek waar elk landschap en elk wezen een met de hand beschilderd papercraft stukje is. Verken prachtige fantasielocaties en neem het op tegen unieke monsters zoals klokwerk ondoden, psionische insectendraken, en meer.



    Net als in traditionele tafel RPG's ligt in Wildermyth de nadruk op karakterontwikkeling. Pas de stats, het uiterlijk en de vaardigheden van elke held aan. Ze bezitten elk hun eigen geschiedenis en persoonlijkheid. Elk lid van je gezelschap zal ouder worden, veranderen, relaties aangaan, en zich misschien zelfs opofferen voor het grotere goed.



    Jij bepaalt hoe de verhalen van elk personage verlopen. Elke keuze heeft gevolgen. Maak je een deal met een demon, dan veranderen je gevechtsvaardigheden en je uiterlijk. Als twee personages verliefd worden, vormen ze een band die wederzijdse bonussen oplevert. Sterven is permanent: je kiest of je je personage wilt redden maar blijvend verminkt achterlaten, of dat je hem in een laatste glorieuze charge ten onder laat gaan.



    Net als bij tabletop RPG's zijn de gevechten in Wildermyth zeer tactisch en vereisen ze zorgvuldige planning en positionering op de kaart. Maak de balans op van de mogelijkheden van je personages. Gebruik teamwork door flankeren en ommuren om machtige vijanden tegen te gaan. Gebruik magie om vijanden op te blazen en de strijd naar je hand te zetten.



    Elke run krijg je nieuwe opdrachten, sta je tegenover andere monsters, en kies je andere vermogens voor je helden. En als je helden het tot het rooster der legendes schoppen, kun je ze zelfs terugbrengen voor nog een avontuur. Met elke run wordt Wildermyth nog leuker. Maak je klaar voor het avontuurlijke leven!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Wildermyth

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Wildermyth

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief