Instant Gaming EU
 
 

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL GOLD

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL GOLD laat je het zoete leven leiden als avonturier. Dit is een verbeterde versie van het originele SNACK WORLD: Trejarers, een rogue-lite RPG waarin je door procedureel gegenereerde kerkers kruipt op zoek naar schatten. Met de Gold Edition krijg je gratis alle downloadbare inhoud die voor de originele Japanse versie is uitgebracht.



      SNACK WORLD introduceert je als een geheugenverlies lijdende avonturier die voor de poorten van Tutti-Frutti stad belandt. Als je verliefd wordt op prinses Melonia, krijg je de opdracht om namens haar queesten uit te voeren. Gelukkig heb je vrienden die je kunnen helpen: Mayonna de heks, Béarnaise de barbaar, Gobson de goblin, en Pigsy de draak met de varkensneus.



      Kies je eigen avonturier. Pas je personage aan tot op gezicht, haar, kleding, uitrusting, enzovoort. Creëer je perfecte avatar!



      Snack en jaras. Rust jezelf uit met verschillende "jaras": uitrusting zoals wapens, schilden, gezondheidsdrankjes, en andere voorwerpen die je kunt verkleinen en in een opwelling verwisselen. Rust de juiste jara uit voor de juiste ontmoeting.



      Je kunt ook "snacks" gebruiken - plaatjes waarmee je wezens of andere personages kunt oproepen om je in de strijd te helpen. Je kunt zowel jara's als snacks verzamelen en ruilen met andere spelers online en je eigen gekke combinaties mixen en matchen.



      Quests in overvloed. Ga op allerlei gekke zoektochten voor de personages van Tutti-Frutti. Help mensen als Sloe White of de Spice Galz. Hoe meer queesten je voltooit, hoe meer buit je verwerft om aan je uitrusting te besteden. De kerkers van SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL GOLD zitten boordevol lekkers te wachten om gevonden te worden. Het is tijd om te gaan questen!

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Rollenspellen.

      Opmerkingen over SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL GOLD

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief