Eneba COM
 
 

KUNAI

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In KUNAI is de wereld overgenomen door killer robots, en het is aan jou, een computertablet met ninjavaardigheden, om haar te redden. In een snelle platformer die acrobatische vaardigheden mengt met bliksemende ninja-actie, moet je een kwaadaardige A.I. verslaan om het Verzet te redden en wat er nog over is van de mensheid!



    Je bent Tabby, een ninja tablet gemarkeerd met een schattig gezichtje op je scherm. Je wordt wakker op een begraafplaats voor robots, alleen om te ontdekken dat de Lemonkus de wereld heeft overgenomen. Je bent uitverkoren om een eind te maken aan zijn tirannie met je krachtigste wapen: de kunai, een werpdolk waarmee je je aan muren en plafonds kunt vastgrijpen. Begaafd met al je snelle bewegingen, behendigheid, grijpvaardigheden en een snel lemmet moet je in actie komen en het opnemen tegen de volgelingen van Lemonkus om de wereld te redden!



    Reis door een groot aantal locaties, waaronder een verwoeste stad, woestijnen, een luchtschip, en vele andere. Snijd met verblindende snelheid door hordes robotvijanden voordat ze ook maar kunnen reageren. Gebruik je kunai om je vast te grijpen en naar hogere niveaus te slingeren en je vijanden te pakken te krijgen. Zoek naar geheime gebieden en verborgen doorgangen. Dit alles met een pixel grafische esthetiek en een eenvoudig kleurenpalet dat teruggrijpt naar de dagen van de vroege platform spelletjes. KUNAI zit vol snelle ninja parkour actie, en als het spel eenmaal begint, moet je het maar bijhouden!

    Lees verder

    Beste prijzen voor KUNAI

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over KUNAI

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief